Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dagis trams

Lästid: 1 min

Igår skull Tilda vara hemma om dagis fick rekommendera! Varför? Jo, de skulle ha personalmöte mm. Det var 9-14, den tiden Tilda ska vara på dagis tis-tors, 3 dagar/v. De 3 ordienari pedagoger i Tildas grupp skulle inte vara där och vikarier togs in. De tänkte så att Tilda kanske skulle känna sig otrygg med andra personal. Mitt svar var att hon ska vara på dagis den tiden vi har OCH hon får lära sig vara med andra OCH jag var säker på att hon skulle klara sig bra! Vadå stanna hemma för att det kommer vikarier. Trams! Å ändå sa de det lite som att jag fick bestämma själv men de rekommenderade det. Jag sa att vi skulle komma och får se då hur Tilda reagerar. Skulle hon bli omöjlig att hantera (vilket de borde klara av om ett barn blir kinkig) så får de väl ringa mig!

Allting gick ju bra. Sedan visade det sig att de hade inte personalmöte eftersom många personal var sjuka på andra avdelningar å måste hjälpas åt. Alltså… Jag valde rätt att låta Tilda vara på dagis igår. Det fanns ingen anledning att hon skulle stanna hemma.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge