Dagis efter 2v sjuk

Lästid: 2 min

Nu har jag lämnat Tilda och kommit hem igen. Trött.

Tilda har vänt på dygnet och vägrar sova och har legat å rullat runt, slängt sig höger och vänster, pratat om allt möjligt i mörker. I söndag somnade hon kl.2 och inatt halv två. Själv sov inte jag heller och var vaken till till och från. När Måns skulle till jobbet halv åtta så hade min klocka ringt och jag försovt mig till 8.15. Väckte Tilda 8.30 och oj vad hon var kedsen, gnällde och orkade inte öppna ögonen. Klädde på henne ändå och satte henne i barnvagnen och då piggnade hon till lite. Hela barnvagnsturen satt hon med mössan neddragen för ögonen hehe. Det har hon börjat med själv. När vi kom fram så ville hon ha välling och jag brukar ha med en flaska i fall att. Vi satt i hallen och hon fick i sig en slurk innan vi gick in. De andra satt och målade i köket när vi kom in. Det var inte många batn där idag eller så var halva gruppen ute. Jag lämnade över Tilda till fröken och hon gick å hängde runt frökens hals utan större protest mrn ändå “buuhuu” minen.

Tildas avdelning verkar vara fullsatt nu. Från att det var 7-8 barn i september så är de nu 17 barn när jag räknade och 3 pedagoger!

Tilda är frisk och hoppas på att hon förbli det. Hon har gått igenom säkert 10 förkylningar som var mer eller mindre jobbiga. Det gick också löss och vinterkräksjuka på dagis för 3 veckor sedan. Nu såg jag inga lappar uppe i alla fall.

 

imageTilda med Zebra-mössan från Fliza som jafg vann på bloggeventet Höstlyx 2014

 Se film när Tilda ville sova i bilen

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge