Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dagis efter 2v sjuk

Lästid: 1 min

Nu har jag lämnat Tilda och kommit hem igen. Trött.

Tilda har vänt på dygnet och vägrar sova och har legat å rullat runt, slängt sig höger och vänster, pratat om allt möjligt i mörker. I söndag somnade hon kl.2 och inatt halv två. Själv sov inte jag heller och var vaken till till och från. När Måns skulle till jobbet halv åtta så hade min klocka ringt och jag försovt mig till 8.15. Väckte Tilda 8.30 och oj vad hon var kedsen, gnällde och orkade inte öppna ögonen. Klädde på henne ändå och satte henne i barnvagnen och då piggnade hon till lite. Hela barnvagnsturen satt hon med mössan neddragen för ögonen hehe. Det har hon börjat med själv. När vi kom fram så ville hon ha välling och jag brukar ha med en flaska i fall att. Vi satt i hallen och hon fick i sig en slurk innan vi gick in. De andra satt och målade i köket när vi kom in. Det var inte många batn där idag eller så var halva gruppen ute. Jag lämnade över Tilda till fröken och hon gick å hängde runt frökens hals utan större protest mrn ändå “buuhuu” minen.

Tildas avdelning verkar vara fullsatt nu. Från att det var 7-8 barn i september så är de nu 17 barn när jag räknade och 3 pedagoger!

Tilda är frisk och hoppas på att hon förbli det. Hon har gått igenom säkert 10 förkylningar som var mer eller mindre jobbiga. Det gick också löss och vinterkräksjuka på dagis för 3 veckor sedan. Nu såg jag inga lappar uppe i alla fall.

 

imageTilda med Zebra-mössan från Fliza som jafg vann på bloggeventet Höstlyx 2014

 Se film när Tilda ville sova i bilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge