Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dagens workshop för V.I.B – Media Kit!

Lästid: 2 min

Vad gör man en regnig söndag? Då samlar man ihop ett gäng av grymma bloggkollegor och kör lite bloggbooster! 

Jag driver SKAPANDE VERKSTA för V.I.B tillsammans med min hi-tech-vän Johanna och det går framåt. Detta är gratis och riktig kul att träffas och prat blogg men mest av allt är att komma hel med matnyttiga inspo och gör “hemläxan” 🙂


Idag var det om Media Kit – något väldigt nödvändigt om du vill vara seriös med din blogg. 

Johanna och jag höll i detta men jag fick ta mer plats idag. Det är alltid läskigt med att hålla ett föredrag men jag styrde det lagom bra till att det mer av en diskussion än en föreläsning. 

Jag tycker att, är man intresserad så kan man alltid läsa sig till och hitta mycket genom att googla. Men genom att träffas IRL (in real life) ger det mycket mer än att sitta och fråga Google. Det är roligare att träffas, känna gemenskapen och engagemanget från alla. Att vi utbildar varandra inom ämnen kring blogg och boosta oss själva. Att vi blir bättre på att sälja oss, vårt varumärke och vad vi vill med våra bloggar.

Media kit – cv för dina sociala kanaler! 

De flesta företag har sitt media kit som de kan dra fram för att promota och pitcha om sina tjänster/produkter eller söka sponsring. Är man en bloggare och vill jobba med bloggen på heltid eller deltid så ska man utan tvekan skaffa sig sitt blogg-media kit! 

Media kit är precis som ditt cv när du söker ett jobb. Du bör vara autentisk, ärlig och skryt gärna om dig och vad du gör, vad du har åstadkommit etc. Det är bra att man alltid tänker VAD, VEM, VAR, HUR, VARFÖR och NÄR, besvara dessa frågor. Syftet med media kit är ju att du ska visa att du är seriös och hjälper företaget att vilja annonsera hos dig eller samarbeta med dig. Vilka tjänster du erbjuder bör framgå så klart. Statistik är inte allt när du har en analys kring din målgrupp och kan argumentera för dig. Detta var lite kort om media kit 🙂 

Finns du i Göteborg eller här omkring och är intresserad av min och Johannas workshop

Skicka då ett mail till workshop@thaimorsan.se alt. workshop@enklaknep.se

(Alla bilder är lånad av Tessochlex)

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Dagens workshop för V.I.B – Media Kit!

 1. Har en fråga om något helt annat.
  Vad köper du för klädstorlek till Tilda nu?
  Blir så trött på att Alva hamnar mitt emellan storlekar hela tiden. Ska köpa Pippi kläder på Åhléns och då har dom dessutom dubbelstorlekar. 110/116 känns så stort och 98/104 för litet…. Har sett att Tilda har en Pippi klänning som ser lagom stor ut vad är det för storlek på den?

 2. Vilken härlig idé! Jag har precis börjat, men hade jag varit varm i kläderna och bloggat ett par år eller så, då hade detta varit något jag hade nappat på direkt. Kul!
  Ossian recently posted…Har inte blivit som tänktMy Profile

  1. Tack! Vad kul att höra att det kan vara något för dig! Du kan alltid kolla in Johannas blogg Enklaknep.se då hon har mycket tips för bloggare och om det tekniska. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge