Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dagens teknik

Lästid: 1 min

God fredag den 13:e!

Ligger fortfarande på sängen och degar. Måns är hemma och är illamående. Hoppas han repar sig tills vi ska åka ikväll till Halmstad som vi har tänkt. Tilda underhåller honom. Hon tycker nog att det är kul att pappa är hemma idag och sade det upprepande gånger “pappa hemma, pappa inte jobba”

Men det var inte det jag skulle säga. Tänkte dela med mig nåt kul. Jag har ju hängt med IT och teknik men jag har inte jobbat så mycket i Photoshop. Jag anser dock att jag är expert i många program men kom på själv när jag besökte min väninna och jag skulle använda hennes stationära tangentbord med inbyggd mus…då blev jag lite coookoo haha. Det märktes att dt var ett tag sedan jag använde en vanlig dator även vi har en bärbar hemma. 

Tilda förstår ju sig inte på detta. Hon tror att hon kan peka på skärmar och när jag tar fram den bärbara datorn så tyckte hon det var extra kul att banka in alla knappar…

Ville visa denna video. Den är kul när de låter experter jobba i Photoshop 1.0 dvs den absolut första  versionen som kom för 20-25 år sedan.

http://youtu.be/TtA46JT2q_0

#blogg100-20

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge