God fredag den 13:e!

Ligger fortfarande på sängen och degar. Måns är hemma och är illamående. Hoppas han repar sig tills vi ska åka ikväll till Halmstad som vi har tänkt. Tilda underhåller honom. Hon tycker nog att det är kul att pappa är hemma idag och sade det upprepande gånger ”pappa hemma, pappa inte jobba”

Men det var inte det jag skulle säga. Tänkte dela med mig nåt kul. Jag har ju hängt med IT och teknik men jag har inte jobbat så mycket i Photoshop. Jag anser dock att jag är expert i många program men kom på själv när jag besökte min väninna och jag skulle använda hennes stationära tangentbord med inbyggd mus…då blev jag lite coookoo haha. Det märktes att dt var ett tag sedan jag använde en vanlig dator även vi har en bärbar hemma. 

Tilda förstår ju sig inte på detta. Hon tror att hon kan peka på skärmar och när jag tar fram den bärbara datorn så tyckte hon det var extra kul att banka in alla knappar…

Ville visa denna video. Den är kul när de låter experter jobba i Photoshop 1.0 dvs den absolut första  versionen som kom för 20-25 år sedan.

http://youtu.be/TtA46JT2q_0

#blogg100-20