Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dagens sommar boheme

Lästid: 1 min

Vad tycks? Köpte på Ebay. Onesize fits all… om du inte är en Amazonkvinna eller “Little people”. Det är svårt att hitta kläder till mig som är 1.50 cm lång. Sedan när man köper kläder och direkt från Asien så vet man aldrig vad man får och oftast är det inte exakt som på bilder i webshoppen. Materialet är också oftast av tyger som inte andas.

Den här tunikan är tunn men andas som sagt inte. Jag är ändå jättenöjd med den jmfm mina tidigare köp 🙂
image

6 kommentarer om “Dagens sommar boheme

  1. Han frågade bara om den var ny. Han var på man-date igår och golfat hela dan idag. Nåt måste man göra haha, flasha på stan med svärmorn

  1. Haha det är ju det..att onesize fits inte all haha. Just den här sitter helt ok och om man kunde välja storlekar så skulle jag ha Asian L bah.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge