Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dagens craving – Rambutan!

Lästid: 1 min

Rambutan? Den håriga frukten ja men det vita köttet är sött och go’…inte supersöta.  

 
Det blir bara en gång för det är inte direkt billigt. De kom i en 500g ask direkt från Thailand, då vet jag vad jag får. Kostar? 50kr för 17 st i asken. 

Rambutan ska vara röd i skal och inte brun och torr som man kan hitta övergivna på flera matbutiker som tar in exotiska frukter. Då har de blivit dåliga och fruktköttet smaker surt också. 

Nyttigt? Oooja, grönt te är nyttigt men rambutan är nyttigare och hjälper att minska kroniska sjukdomar. Rambutan massa innehållande glukos, sackaros, rik på vitamin C, aminosyror, kolhydrater och mineraler, såsom fosfor, syror, kalcium. Vill ni veta mer så är det fritt fram att googla 😉

I alla fall, det var ett MÅSTE HA idag! Åkte ner till Nordstan för att jag ville handla på Saigon Food men tig en sväng i skorbutiken…och vad hände? Jo, jag blev yr och började kallsvetts och kände svettpärlorna på pannan. Snart svimmar jag tänkte jag och letade upp nånstans att sitta i butiken. Satt och luktade min sniff-stiff med menthol…lite uppfriskande. Sedan kom jag på att jag hade inte ätit frukost eller druckit nåt…pallade mig till McD och köpte en cheese burger och tryckte i mig. Sedan ryckte jag att jag förtjänade lite rambutan! Köpte grejer till Pad Thai. Allting fanns inte idag men det fick vara bra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge