Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dag 4: Terminal 21 och Asiatigue

Lästid: 2 min

Tilda somnade kl. 2 och vaknade 9! Måns passade på och försvann i 30 min, han skulle testa gymet och tog sedan ett dopp. Bra början på en morgon, eller hur? Ändå blev inte klara förrän kl.13 för Tilda bestämde sig att ta en förmiddags tupplur som hon har gjort nu alla dagar. Vår condo har nu ingen båt eftersom det är tvist med båtfirman så det är stopp från 1 jan och tillsvidare…buuhuuhuu…haha. Nej men vi tar bara en kort promenad till färjan och vidare. Det är lätt och snabbt att ta sig i BKK om man undviker biltrafiken vill säga. Vi hade bestämt en fika med Måns gamla kollega från hans förra jobb, som också var i BKK med sin kinesiska fru. På Terminal 21 skulle vi träffas. Det är var ett nytt å coolt köpcenter som ser ut som flygplats och varje våning hade olika städer som tema t ex Rome, Tokyo, London, San Fransisco och Istanbul. Vi hade inte käkat lunch så vi hittade upp till food court Pier 21 och för 200 Baht fick vi 3 rätter plus mogen mango med sticky rice och kokosmjölkkräm som dessert. När vi åt klart så sepererade vi då paret skulle till hotellet och packa för att resa hem till Kina. Vi strosade på Terminal 21 och åkte vidare till Asiatique, som också var nytt shoppingställe men i form av utomhus night bazaar med restauranger och butiker vid floden. Det var lite jobbigt att åka Skytrain med Babyzen yoyo eftersom vi fällde inte igen vagnen och Tilda fick sitta kvar men folk var ändå lite snälla trots rusningstrafik. När vi kom till piren så var det långkö till de gratis båtar till Asiatigue så vi hoppade på en snabbåt för 20 baht var till Asiatique.

Tilda somnade kl. 24!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge