Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Då fortsätter vi…läggdags

Lästid: 1 min

23:33 och jag ligger hos Tilda i hennes 80cm bred säng för hon SKA sova själv och det vet hon om, dra jag ut sängen till 160cm så skulle hon bara breda ut sig. Vi har pratat och pratat och hon sa själv “Anton sover i sin egen säng och Lucas också”… Det brukar funka när jag säger nåt om Lucas haha! 

Vi sa idag att det inte är en tvång, att Tilda inte ska känna sig det. Idag ville hon vara i vår säng men sen ändrade hon sig och vill till sin egen säng MEN med mamma. Hon ligger och blundar till “grodan” nattlampan som spelar musik som hon brukar sätta igång själv. Och när jag säger blunda så gör hon faktisk det. 

Det är ju bra att hon vill sova i sin egen säng. Hon har vant sig sedan dag 1 då hon fick sängen och rummet. Det är bara att hon lägger sig vid olika tider. Idag blev det ju så att vi skulle köpa en byrå på Jysk och det gjorde vi efter kvällsmaten plus att hon hade sovit i barnvagnen till kl.17 då Måns kom hem. Jag var utslagen och orkade inte väcka henne så jag passade på att ta en tupplur. Även hon somnar nu så kommer hon att vakna runt kl.9 som hon brukar när hon inte ska till förskolan.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge