23:33 och jag ligger hos Tilda i hennes 80cm bred säng för hon SKA sova själv och det vet hon om, dra jag ut sängen till 160cm så skulle hon bara breda ut sig. Vi har pratat och pratat och hon sa själv “Anton sover i sin egen säng och Lucas också”… Det brukar funka när jag säger nåt om Lucas haha! 

Vi sa idag att det inte är en tvång, att Tilda inte ska känna sig det. Idag ville hon vara i vår säng men sen ändrade hon sig och vill till sin egen säng MEN med mamma. Hon ligger och blundar till “grodan” nattlampan som spelar musik som hon brukar sätta igång själv. Och när jag säger blunda så gör hon faktisk det. 

Det är ju bra att hon vill sova i sin egen säng. Hon har vant sig sedan dag 1 då hon fick sängen och rummet. Det är bara att hon lägger sig vid olika tider. Idag blev det ju så att vi skulle köpa en byrå på Jysk och det gjorde vi efter kvällsmaten plus att hon hade sovit i barnvagnen till kl.17 då Måns kom hem. Jag var utslagen och orkade inte väcka henne så jag passade på att ta en tupplur. Även hon somnar nu så kommer hon att vakna runt kl.9 som hon brukar när hon inte ska till förskolan.