Förra veckan lyckades jag samla ihop 5 olika Babyboxar eller babygåvor om man vill kalla det. 

Oftast så innehåller det informationsblad, broschyrer och reklammaterial. Sedan mer eller mindre bra testprodukter. Det verkar vara lite mycket att begära att få full-size av något och man väljer att lägga mer vikt på stora kartonger som inte innehåller nåt vettigt och ändå slängs.

Vill man också ha dessa så kikar in Hejbaby.com där det finns en lista och info (som en pappa har skrivit) 😊

Här kommer en uppvisning av de boxarna jag har fått tag på. Jag skulle kunna ta varje box för sig i eget inlägg men de är inte värda eller förtjänar det 😉 plus att det skulle bli lite tjatigt för er tror jag. Så här kommer dem.

Babyproffen / PampersboxAsså…EN blöja från Pampers för en nyfödd!? Snålt…

Lloyds Apoteket

Apoteket Hjärtat

Pysventilen kan vara bra att ha och ACO Wash Mousse kände Tilda igen direkt och sa att det var hennes 😐 Den här boxen är jag lite nöjd med.

Libero Startbox

Liberos är kanske bäst av alla dem, lite vettigare innehåll.

Apoteket Kronan


Masssor med papper??? Har hört att de skulle vara bäst men näää! Inte mycket kvar när jag tog bort infoblad mm.

Och så en sammanfattat…eller ja, det blev ett berg av blandade saker till bebben och en hel del varuprover… 😒 Den bästa har inte kommit än..från Allt för Föräldrar där man får hämta ut en babybody i Organic bomullfrån Kappahl.


Ja…dagens konsumtionssamhälle som Måns brukar säga.  Ge mig riktiga prylar istället och i full-size som man verkligen kan testa och inte engångs små skit.

I Finland får alla gravida/blivande mammor en riktig stor babybox med ca 50 produkter från staten, och själva boxen kan man använda som babybädd! Man får även välja antingen babyboxen eller i pengar, tror det är något på 200 Euro! Sedan babyboxen var på BBC så har många världen runt visat intresse för den finska babyboxen men staten säljer inte dem.

Nu kan man köpa den finska Babyboxen! Dock kostar de en slant. Kolla in http://www.finnishbabybox.co 


Inte så dåligt kanske men de kostar som sagt.