Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Cornflakes cookies & playdate

Lästid: 1 min

Nu sover båda barnen…puuh! Vi har haft en spontan playdate i eftermiddag här hemma med Emma, Lucas och Isadora. Måns bjöd på “cornflakes chocolate marshmallow cookies” som han bakade efter sin nya bakbok “Momofuku Milk Bar”. Jag säger det igen…fortsätter han baka kakor så kommer min bak ser ut som big ass cookie…haha!


Tilda har varit en handfull och kinkig till och från den här veckan och extra bråkig på morgonen och vägrade att gå till förskolan. Förra veckan var hon hur glad som helst och gick dit alla tre dagar. Hon är bara extra bråkig…och pappig…men i slutändan så är det mamma som gäller de flesta gånger…och pappa bara när jag säger nej. 

Annars är Tilda alltid glad när hon och Lucas ska träffas. Idag somnade hon i vagnen men vaknade innan Lucas kom. Hon låg i vagnen och surade ett bra tag men sedan var de två busungarna ute och blåste bubblor och jagade varandra runt gården. De grävdes gruset och slängde i papperskorgen så det är nu en avlång hål på marken. Vi får fylla igen den på nåt sätt innan någon nitisk granne klagar hehe

Bild: Emma

Och lilla Penny Prim! Hon är alltid jätteglad och det är inte svårt att få en smile av henne så fort hon vaknar på morgonen och hon hooo hooo så ofta hon kan. Hon testar verkligen sin stämband.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge