Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Coolaste tjej med elfyrhjuling!

Lästid: 1 min

Snackar om att göra alla grannbarnen (och pappor) avundsjuka när Tilda var ute och testkörde sin nya elfyrhjuling. Hon har faktisk valt ut bilen själv. När den kom så stod vi föräldrar och kliade på huvudet, undrade hur vi skulle få plats med elbilen i hemmet. Den har fått stå på uteplatsen och det var bara ut och åka på gården när hon ville. Tilda har inte riktigt lärt sig att styra så vi fick coacha henne och se till att hon inte körde  in i nåt, vilket hon gärna ville! 


Den här coola röda elbilen är en fyrhjuling från Alex Garage och finns på Jollyroom. Den går 3km/tim, kan köra framåt och bakåt, är uppladdningsbar och kan även spela musik eller tuta. Elbilen är en riktig rolig utomhus leksak! Önskade att den kunde vara radiostyrd 🙂


/I samarbete med Jollyroom

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge