Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Cool stickers med Original People

Lästid: 1 min

Nu kan jag äntligen visa mina stickers från Original People som jag fick innan påsk. Jag har väntat med att testa sätta den på något, i alla fall på något som verkligen är mitt…får inte sätta den på Måns bil hahah. 

Idag kom mitt tangentbord för iPad woohoo. Så klart måste jag sätta en liten personlig touch på den! Visst är det coolt? Jag ska definitiv göra en familjedekal som vi kan sätta på vår ytterdörr till vår nya lägenhet sen när vi får flytta in!

  

Vill ni prova göra roliga figurer så kan ni besöka Original People. Det är gratis att skapa olika figurer och spara ner sin bild. Vill man trycka upp en dekal eller sticker som jag har gjort så är det jätte enkelt att beställa och fort går det att få de hemskickad också. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge