Cool stickers med Original People

Lästid: 1 min

Nu kan jag äntligen visa mina stickers från Original People som jag fick innan påsk. Jag har väntat med att testa sätta den på något, i alla fall på något som verkligen är mitt…får inte sätta den på Måns bil hahah. 

Idag kom mitt tangentbord för iPad woohoo. Så klart måste jag sätta en liten personlig touch på den! Visst är det coolt? Jag ska definitiv göra en familjedekal som vi kan sätta på vår ytterdörr till vår nya lägenhet sen när vi får flytta in!

  

Vill ni prova göra roliga figurer så kan ni besöka Original People. Det är gratis att skapa olika figurer och spara ner sin bild. Vill man trycka upp en dekal eller sticker som jag har gjort så är det jätte enkelt att beställa och fort går det att få de hemskickad också. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge