Warning: The magic method WC_Klarna_Payments::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/3/2/thaimorsan.se/httpd.www/wp-content/plugins/klarna-payments-for-woocommerce/klarna-payments-for-woocommerce.php on line 89 Colour Catcher Buzz - FAILED! | Thaimorsan

Här kommer ett ärlig inlägg. 

Colour Catcher är en magnetisk tvättduk (av papper) som utlovar färgbeständig tvätt även när ljusa och mörka plagg blandas. Produkten lever inte upp till löften.

Och ursäkta Buzzador och Colour Catcher, sämsta och snålaste Buzz hittills!!! Vet inte om det är Buzzadors eller kundens snålhet men asså. Hoppas alla parter kan förbättra sig.

 
Jag skäms för att jag ska få dela ut ETT “vitt papper” ur ett paket (med 15 ark/pkt) till familj och vänner för att testa. Jag har alltså fått TVÅ paket till mig var av ETT paket att testa själv. Varför inte skicka 15 paket som jag kan buzza liksom? Fjuttigt att lämna ut ett papper ju! 

  
ETT ARK funkar inte om man tvättar en full maskin, vilket man ska! På paketet står det att det behövs 5-6 ark för en full maskin. 

Jag tvättade igår vitt ihop med färg. Inget av plaggen var nytt och de flesta var tvättade minst 6 gånger tidigare och det står på paketet att man ska tvätta nya plagg separat.   

 Så vad ska man med Colour Catcher till? Jag lade i alla fall in 5 ark och inget hände. 

  
Andra maskinen med mörk och färg… och ett babyplagg med kritvit bakgrund var nytt. 

  
Vad som hände var att det nya plagget i vitt med färgglada ugglor blev missfärgad eller blå-grå om man tittar nog, detta trots 6 ark i maskinen och några mörka plagg! 

  
Och “The proof is on the sheets”…. Jag har testat dessa shit….nej sheet tidigare och pappret har bara blivit grå, aldrig andra färger. Så FAILED! Jag vill ha ersättning för det plagget!