Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Clearblue doppler min nya vän!

Lästid: 1 min

Nu har jag testat att lyssna på min Vilding #2 med min nya Clearblue doppler  🙂

Enl. barnmorskan på RUL i tisdag så ligger moderkakan i framvägg och den kommer väl inte flytta på sig. Jag har känt mycket aktiviter igår i magen och under natten. Jag är inte alls orolig men nu är det rätt skönt att veta att jag har en doppler/ultraljudmonitor för hemmabruk här och kan ta fram när jag skulle känna mig orolig.

I paketet fanns allting som man behöver t o m batteri så man slipper leta fram ett som skulle passa. Jag använde den lilla geltuben som fanns med. Trickset är att dopplern måste ha kontakt med gelen hela tiden för annars kommer det inget ljud eller så blir det brus som när man skrynker ihop ett papper.

Precis här hittade jag Vildingen och h*n hördes tydlig 🙂 och nu är det så att jag kommerbara ta fram dopplern när jag behöver. Enl. Clearblue rekommendation så kan man använda dopplern från vecka 16 men jag har läst om att flera har använt tidigare än så. Sedan kan man använda EN gång per dag men där är lite heta känslor hos flera…dvs att man bör inte riskera bebisen onödig mycket strålningar… Använd med sund förnuft alltså.


Clearblue dopplern kommer från Billiga-tester.se och just nu kostar den 299kr (ord.pris ca 349kr) och även många erbjudande på andra produkter för dig som vill bli gravid sant andra tester för hemmabruk.

Här ser ni test för urinvägsinfektion, Detektionstest för fostervattensläckage, Babyplans Ultraljudgel och Babyplan Folsyra! 


Sponsrat inlägg!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Clearblue doppler min nya vän!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge