Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Cinco de mayo

Lästid: 1 min

Vi gillar ju olika mat-tema och hos oss har tacos & tex mex blivit mer av en…religion? Efter fotboll då om Måns får välja haha! 

Måns är en fena på det här med tex mex och den här veckan blev det taco två gånger. Just idag fredag är ju fredagsmys och Cinco de Mayo…Viva Mexico yeah! 


Så vi startade grillen på gården och ropade ut på vår brfs Fbgrupp med “nu är grillen tänd”. Några kom faktisk och grillade, trevligt. 

Tilda fick också fyra lekkompisar från grann brf. De var från Filippinerna. Så ett gäng barn var här på altanen och Tilda vill leka mer trots klockan var 21…med argument att det var fortfarande blå i himlen. 


Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge