Jag vill verkligen tacka Charlotte på Clarion Sign hotel som har ordnat det så fint för mig och PåSmällen – Emma!

Vi fick checka in tidigare, fick rummet högst upp på hotellet och bara en trappa ner har vi Selma CitySpa. På spa:t välkomnades vi av trevliga personal. Vi fick låna badrockar och handdukar å tofflor. Sedan var det att byta om till bikini och plumsa i den uppvärmda poolen, 33 grader! Jag bottnade inte…som vanligt. Stod på tå och halv-skuttade när jag skulle röra mig framåt haha! Så skönt och härligt i vattnet och med utsikt över hustaken och stan vid solnedgång.

När vi blev hungrig som var det dags för att testa vRÅ -restaurang/café/bar i spa:t. Vi blev bjudna på valfri Take Away box och tog vad som fanns kvar. Självklart blev det varsin 15 bitars sushi! Men det är som vilken sushi som helst, det är Frida Ronges sushi! Å så ett glas skumpa på det! Som min vän sa…”det går ingen nöd på mig” 🙂

Måste också nämnas att deras spa produkter var så härliga, särskilt balsam och lotion! Det kändes verligen lyxigt och håret blev jättemjuk 🙂

image