Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Chillaxa på Selma CitySpa+

Lästid: 1 min

Jag vill verkligen tacka Charlotte på Clarion Sign hotel som har ordnat det så fint för mig och PåSmällen – Emma!

Vi fick checka in tidigare, fick rummet högst upp på hotellet och bara en trappa ner har vi Selma CitySpa. På spa:t välkomnades vi av trevliga personal. Vi fick låna badrockar och handdukar å tofflor. Sedan var det att byta om till bikini och plumsa i den uppvärmda poolen, 33 grader! Jag bottnade inte…som vanligt. Stod på tå och halv-skuttade när jag skulle röra mig framåt haha! Så skönt och härligt i vattnet och med utsikt över hustaken och stan vid solnedgång.

När vi blev hungrig som var det dags för att testa vRÅ -restaurang/café/bar i spa:t. Vi blev bjudna på valfri Take Away box och tog vad som fanns kvar. Självklart blev det varsin 15 bitars sushi! Men det är som vilken sushi som helst, det är Frida Ronges sushi! Å så ett glas skumpa på det! Som min vän sa…”det går ingen nöd på mig” 🙂

Måste också nämnas att deras spa produkter var så härliga, särskilt balsam och lotion! Det kändes verligen lyxigt och håret blev jättemjuk 🙂

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge