Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Chicken wings & jalapeno poppers

Lästid: 1 min

Idétorka eller bara latmans käk, hur som helst så var det gott framför tv på “Fredagsmys”! M fick stå i men jag assisterade vid friteringen. Chicken wings & jalapeno poppers mina vänner!


Färska kycklingvingar fick TVÅ omgång i oljan. Första friteringen körde vi som de är, naturellt. Vi tog upp kycklingvingarna och lät de vila på hushållspapper. Sedan värmde vi Buffalo Wing såsen å så friterade vi kycklingvingarna igen precis innan de ska blandas med den varma såsen.


Jalapeno poppers fyllde M med mozzarella och dubbelpanerade de med vetemjöl, uppvispad ägg och panko (brödsmulor). Friterade sedan i olja i 3 min eller tills de blev gyllenbruna. Friterar man de förlänge så försvinner mozzarellan i oljan. Använd inte samma olja som med kycklingen, fräschare med ny olja.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Chicken wings & jalapeno poppers

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge