Det skall ju ätas och det är roligare att vara fler. Vi gillar spontana middagar och tredje gången den här veckan vi hade middagsgäster hos oss 🙂 Men idag var det lite av en playdate och vilken tur vi hade med vädret! Short-väder var det. 

Idag var Emma, Jair och Lucas våra gäster. Vi bjöd på fördrink, sticky rice, kyckling, kålrabbi ”somtam” sallad, två olika& hemmagjorda glassar med smaker av banan och kokos plus chocochips cookies med hasselnötter. Måns var mästerkocken. Jag gjorde riset och salladen.Bilder: Emma

Fördrinken var Pisco sour som killarna fick ha själva. Kycklingen ångade Måns redan kvällen innan och hade på kylning och sedan friterades och hällde på sås innan vi skulle äta. Cookies bakade Måns på morgonen. 

Bilder: Emma

Lucas och Tilda var så upptagna med att leka på gården. De lekte med såpbubblor, körde runt trehjulingen och ”Skooter” resväskan ikapp varandra. Ibland blev det bråk men så är det ju med barn. 

Grannens hund ”Alice” har även hittat hem till oss och bara gick in. Hon gjorde det flera gånger. 


Det är så skönt att kunna släppa ut barnen på gården och leka under uppsikt medan vi vuxna kunde äta i lugn och ro, nästan, för Isadora och Prim ville också vara med. Tilda slocknade direkt efter att gästerna gick. En bra dag ja 🙂