Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Cave woman

Lästid: 2 min

Oj det här med hår på kroppen på oss kvinnor verkar vara en tabu och det har pågått en längre tid nu. Läste min höggravida vän Dawans roliga blogginlägg och kan inte mer än hålla med, att kroppshår är det mest naturligast som finns…i öst-världen.

När jag var i tonåren så började jag raka mina ben efter att jag läste Vecko Revyn, många VR. Sedan sade mamma att ju mer man rakar sig så blir håret mörkare, då rakade jag mina ben typ två gånger per år. För att vara ärlig så rakar jag nu inte alls mina ben. Mina underarmar? Jag plockar hårstrån med pincett, det är nåt vi thai gör haha men jag rakar ibland när jag inte orkar. Å så…därnere? Ok kan säga att jag har aldrig provat Brazilian waxing. Rakar jag mig så är det för min egen skull! 

I Thailand bryr kvinnorna sig mer om att ser ljusare ut i hyn än att raka av sitt kroppshår. En gång satt Måns och jag på en glassbar. Servitrisen var väldig stylad i håret och allting såg propert ut, förutom när jag råkade titta ner på hennes ben. Hon var ljushyad och hade kolsvart hår…långa hår på benen! Jag fick lite rysningar och det var inte för att glassen var kall. Kollade runt och det var så, kvinnorna där brydde sig inte om att raka av hår på benen i alla fall. 

Nä…jag har inte mycket hår på mina ben och inte på armarna. De syns inte. Men det är klart, jag tänker varje gång att jag måste kanske raka mig t ex när jag skulle besöka en gyn.läkare eller när jag skulle åka in till förlossningen. Lite crazy att det skulle behöva vara så. 

Kroppshår är väl inget skam! 

  
Läs min vän Dawans inlägg här!

Vill ni se mer bilder på naturliga vackra kvinnor, besök: 

http://www.diyphotography.net/natural-beauty/

En kommentar om “Cave woman

  1. Du tillhör dessa thai som inte är hårig! Vilken chans! Jag noppade också armpit med pincett och jag blev beroende 555 men det blödde och mina armpit blev helt svart så jag slutade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge