Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“SKA VI GÖRA SLUT” söker par!

Lästid: 1 min

Jag hjälper en vän att sprida detta om ni undrar… 

Till en ny säsong av ett hyllat relationsprogram “Ska vi göra slut” söker Filip och Fredrik nya par som står inför valet att kanske gå skilda vägar – eller satsa för att ge relationen en ny chans. 

Har ert förhållande gått i stå, går ni varandra på nerverna. Har ni ett stort konkret problem, eller behöver ni bara liva upp er relation och hitta tillbaka till känslan som fick er att bli kära i varandra från första början? Är du i en sådan relation, eller har du tips på par som skulle behöva hjälp att hitta tillbaka till kärleken? 

Programmet är ett varmt och seriöst relationsprogram där fokusen ligger på att hitta tillbaka till nyförälskelsen. Programmet görs med största respekt och omsorg om paren som deltar. Ta chansen och få hjälp att få fart på förhållandet! 
Gäller det inte dig själv, har du kanske vänner, kollegor, familj och bekanta som behöver hjälp? Det går bra att tipsa anonymt.

Skicka din ansökan till ansok@mexikomedia.com

  
  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge