Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Carpe diem

Lästid: 2 min

Godkväll,

Mitt frånvarande i bloggen igår har ju sin förklaring… det blev en seg och lat-söndag! Bröllopsfesten var topnotch och vi lade oss strax efter midnatt. Festen fortsatte på morgonen och fram till lunch med brunch och tårta. Mer om bröllopet kommer imorgon.

Jag vill avsluta min söndag med ett blogginlägg i alla fall även det kommer sent. Jag har tänkt tillbaka rätt mycket… Lite bizaart weekend har det varit. Mord vs. bröllop.

I fredags satt jag uppe och väntade på Polisens presskonferens som många säkert också gjorde. Man har alltså hittat den försvunna 17-åriga flickan Lisa Holm och konstaterade att det var mord. Det är beklagligt. Fy fan!

Å sedan… Lördag växlade fokusen till festligheten på slottet kring prinsbröllop med bling bling, fin sittning och viner över 200kr/flaska. Själv dansade jag också på ett bröllop och just då älskade jag mitt liv. Älskade just det ögonblicket då vi var finklädda hela familjen och Tilda hade massa kul tillsammans med andra barn å blåste såpbubblor. Just då var Måns och jag nykära på nytt. Alla problem och måste var bortglömda. Ingen tänkte på Lisa Holm.

Världen stannade till ett tag för att sörja Lisa Holm och miljoner svenskar skänkte tankar till de anhöriga när nyheten kom. Sedan rullade livet vidare som ingenting hade hänt. Det känns konstigt. Det som har hänt Lisa Holm kändes lika stort som Estonia katastrofen, 9/11 och Tsunami 2006 i Khao Lak som jag minns likväl som många. Maktlöshet.

Man blir skakig när något sådan händer även det handlar om en flicka som har fått hela Sverige att sörja henne. Sedan är det lättare bara stänga av tvn och skaka av allting eftersom det inte berör en. Sedan är det bara hoppas att det inte ska inträffa en själv eller någon man känner. Nånsin. Vill inte ens tänka tanken vad som kan hända Tilda.

“Carpe diem” – fånga dagen…det gör inte jag, inte fullt ut. Dags att leva i nuet för man vet ju aldrig om man kommer vakna i sin egen säng igen eller ens få leva så länge å se röken av pensionen som man så noga har sparat för framtiden.

IMG_2439.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge