Då har jag provat Cardio Walking på Nordic Wellness Backaplan ikväll. Skulle hoppa på antingen bodypump eller Zumba tänkte jag. Hörde av mig till Emma halvtimme innan Bodypump skulle börja om hon skulle träna och så klart ville hon att jag hoppa på det. Å så var den inställd. 

Då gick vi på Cardio Walking. Jag har aldrig kört innan så det var lite nytt, körde ju mest Zumba, PowerStrip, Yoga och BodyCombat. Kan säga att det hjälpte att ha pulsband på sig för jag höll koll på mig själv hela tiden och jag låg precis där instruktören sade. Tycker själv att jag presterade bra och svetten rann i alla fall. 

  

När vi slutade passerade vi zumbaklassen å de verkade ha hur kul som helst ikväll, det var t o m en kille där som körde järnet. Next Time, ZUMBA!

Satte i mig en stor portion Thaimorsans rödcurry Mac n cheese och det gjort susen för träningen måste jag säga. Glömde ta med en vattenflaska men de 45 min gick bra trots att jag blev lite törstig nör jag sneglade på alla som drack vatten 😛