Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Cardio Walking, checked!

Lästid: 1 min

Då har jag provat Cardio Walking på Nordic Wellness Backaplan ikväll. Skulle hoppa på antingen bodypump eller Zumba tänkte jag. Hörde av mig till Emma halvtimme innan Bodypump skulle börja om hon skulle träna och så klart ville hon att jag hoppa på det. Å så var den inställd. 

Då gick vi på Cardio Walking. Jag har aldrig kört innan så det var lite nytt, körde ju mest Zumba, PowerStrip, Yoga och BodyCombat. Kan säga att det hjälpte att ha pulsband på sig för jag höll koll på mig själv hela tiden och jag låg precis där instruktören sade. Tycker själv att jag presterade bra och svetten rann i alla fall. 

  

När vi slutade passerade vi zumbaklassen å de verkade ha hur kul som helst ikväll, det var t o m en kille där som körde järnet. Next Time, ZUMBA!

Satte i mig en stor portion Thaimorsans rödcurry Mac n cheese och det gjort susen för träningen måste jag säga. Glömde ta med en vattenflaska men de 45 min gick bra trots att jag blev lite törstig nör jag sneglade på alla som drack vatten 😛

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge