Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och Àr Àgaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag Àr egenföretagare, mamma till tvÄ busungar Tilda, 5 Är & Penny Prim, 2 Är och sambo med MÄns. HÀr fÄr du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi Àr en familj som Àlskar mat, bÄde Àta och laga men MÄns Àr mer pÄ att baka och nÀstan varje vecka har han surdeg pÄ jÀsning. Jag testar Àven olika mat och skriver egna recept baserad pÄ de som sitter i ryggmÀrgen och min mammas recept.

 

Har du frĂ„gor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta sĂ„ finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrÄ!

Jag Ă€r egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjÀnster!

GĂ€ller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlĂ€gg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), Ă€ven privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset Àr alltid plus moms.

LÀs min BLOGGPOLICY för mer info!

CAPiDi Babyalarm

LĂ€stid: 2 min

Vi har nu en CAPiDi babyalarm eller babyvakt som det ocksĂ„ heter 🙂

Jag har spanat efter babyalarm för det Ă€r lĂ€gligt nu att ha ett nĂ€r vi har uteplats och skulle sĂ€kert inte höra Baby Prim om hon ligger i sovrummet. Det Ă€r Ă€ven bra nĂ€r vi Ă€r pĂ„ resor och sover borta t ex hos MĂ„ns förĂ€ldrar dĂ€r det Ă€r trevĂ„ningshus eller under sommaren nĂ€r vi Ă€r ute pĂ„ gĂ„rden och leker med Tilda och kan kĂ€nna oss lite fria men Ă€ndĂ„ trygga. 

Vi har aldrig haft ett babyalarm nĂ€r Tilda var bebis. Vi prioriterade inte det dĂ„ eftersom vi bodde litet utan balkong eller uteplats. Sedan var det att vi fick turas om att lyssna efter Tilda istĂ€llet. 

  
Det blev en Capidi Babyalarm som Ă€r en NYHET pĂ„ marknaden. Skaparna bakom Capidi har över 25 Ă„r erfarenhet av babyalarm med Padweco i bagaget. 

CAPiDi Babyalarm har lĂ€gst strĂ„lning pĂ„ marknaden, upp till 800 meter rĂ€ckvidd (öppen omrĂ„de) och 109 tim standbytid! En större recension kommer efter att vi har testat produkten. 

 
Jag har haft produkten hemma i över en vecka men bara hunnit ladda och testat lite. Det Ă€r tvĂ„ enheter, en för förĂ€ldrar och en för barn med mic. Sedan Ă€r det inget krĂ„ngel dĂ„ med power on/off, volymknappar men pĂ„ förĂ€ldraenheten finns det en knapp för vibration. 

Kan sĂ€ga redan nu att jag gillar den enkla rundade designen och att det Ă€r litet men ljudet och volymen var lite lĂ„ga eller sĂ„ Ă€r det bara jag som Ă€r döv. Jag fĂ„r undersöka vidare. 

Vad som Ă€r kul med CAPiDi Babyalarm Ă€r att man kan göra egna babyselfie eller sĂ€tta dit motivet i frontskalet om man vill. Jag ska bestĂ€lla senare nĂ€r jag hinner sĂ„ ni ska fĂ„ se 🙂

/jag testar produkten i samarbete med CAPiDi

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “CAPiDi Babyalarm

  1. SĂ„ himla bra, vi hade en variant med kamera & display sĂ„ man sĂ„g oxĂ„!SĂ„ himla bra!! Kunde ju vara ute i trĂ€dgĂ„rden och lĂ€t det sĂ„ tittade man bara pĂ„ skĂ€rmen sĂ„ slapp man springa in ifall det var”falsklarm”

    Svar: hahaha ja och sedan sĂ„ tĂ€nkte jag ju pĂ„ detta med att “vissa” redigerar sig sjĂ€lva hela tiden, MĂ„ste ju grunda sig i dĂ„ligt sjĂ€lvförtroende?

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge