Vi har nu en CAPiDi babyalarm eller babyvakt som det också heter 🙂

Jag har spanat efter babyalarm för det är lägligt nu att ha ett när vi har uteplats och skulle säkert inte höra Baby Prim om hon ligger i sovrummet. Det är även bra när vi är på resor och sover borta t ex hos Måns föräldrar där det är trevåningshus eller under sommaren när vi är ute på gården och leker med Tilda och kan känna oss lite fria men ändå trygga. 

Vi har aldrig haft ett babyalarm när Tilda var bebis. Vi prioriterade inte det då eftersom vi bodde litet utan balkong eller uteplats. Sedan var det att vi fick turas om att lyssna efter Tilda istället. 

  
Det blev en Capidi Babyalarm som är en NYHET på marknaden. Skaparna bakom Capidi har över 25 år erfarenhet av babyalarm med Padweco i bagaget. 

CAPiDi Babyalarm har lägst strålning på marknaden, upp till 800 meter räckvidd (öppen område) och 109 tim standbytid! En större recension kommer efter att vi har testat produkten. 

 
Jag har haft produkten hemma i över en vecka men bara hunnit ladda och testat lite. Det är två enheter, en för föräldrar och en för barn med mic. Sedan är det inget krångel då med power on/off, volymknappar men på föräldraenheten finns det en knapp för vibration. 

Kan säga redan nu att jag gillar den enkla rundade designen och att det är litet men ljudet och volymen var lite låga eller så är det bara jag som är döv. Jag får undersöka vidare. 

Vad som är kul med CAPiDi Babyalarm är att man kan göra egna babyselfie eller sätta dit motivet i frontskalet om man vill. Jag ska beställa senare när jag hinner så ni ska få se 🙂

/jag testar produkten i samarbete med CAPiDi