Det blev en hel dag med foto! Jag och Emma var på fotoevent med Canon och idag var fokusen på barnfotografering! Det passade ju superbra för vi vill bli bättre på att fota barn. 


Prim och Emmas lilla Isadora fick såklart följa med. Isadora sov mest och Prim var verkligen vaken och nyfiken. Båda barnen skötte sig exemplarisk som modeller men när det var min tur att testa fotografiera med den feta proffskameran så var Prim mer intresserad av reflexskärmen, inga bra bilder på Prim med andra ord. 

Canon hade även med Selphy foto printer som vi fick testa skriva ut bilder direkt från mobilen. Jag blev lite sugen där på att ha en fotoskrivare hemma. Ännu mer prylar för en tekniknörd. 

Jag kan ju grunden i fotografering i teori men jag har inte praktiserat så mycket. Jag undviker i alla fall att fota på Auto och kör mest med P/Av/Tv…de funktionerna ja. Vi har en Canon 600D och den är bra för en nybörjare. Den hade jag inte med mig idag eftersom vi fick testa på olika Canon kameror. Jag har med mig med Olympus Pen Epl-7 och DEN vill jag lära mig mer att använda än P-funktionen. 

Det var verkligen en riktig kul och inspirerande dag. En Canon dag haha!