Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Camera connection for Ipad

Lästid: 1 min

Så glad!

Jag är så glad att jag har hittat lösningen på hur jag kan plåta med systemkameran oftare och föra över bilder snabbare till min Ipad osv. Min 10″ netbook är kaput, vill inte starta även sladden är i, så jag har ingen dator med upp till Stockholm. Vi har annars 2 laptop också men de är 15 och 17 tum. Kommer vara lite handikapad om jag inte kan vara på tårna med att ladda upp bilder till bloggen så att alla ni kan hänga med på eventet! Vill ju ta bra bilder även mobilkameran har varit min vän.

En smart lite adapter som kan följa med på resan!

Det kommer i 2 olika adapter i vare box, så de ska funka med båda äldre och nyare modeller av Ipad.

Sedan är det bara ta ut SD-card och in i adaptern. Ipad känner av själv och bilderna visas eller kopierad till bildalbumet som man vill. Kostar 279kr på Elgiganten.

 

image

Kan vara intressant för er då som har Iphone/Ipad och leker med digigal systemkameror.

Jag har även tittat på SD-card med wifi men det är för dyrt och segt enl. flera recensioner.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge