Så glad!

Jag är så glad att jag har hittat lösningen på hur jag kan plåta med systemkameran oftare och föra över bilder snabbare till min Ipad osv. Min 10″ netbook är kaput, vill inte starta även sladden är i, så jag har ingen dator med upp till Stockholm. Vi har annars 2 laptop också men de är 15 och 17 tum. Kommer vara lite handikapad om jag inte kan vara på tårna med att ladda upp bilder till bloggen så att alla ni kan hänga med på eventet! Vill ju ta bra bilder även mobilkameran har varit min vän.

En smart lite adapter som kan följa med på resan!

Det kommer i 2 olika adapter i vare box, så de ska funka med båda äldre och nyare modeller av Ipad.

Sedan är det bara ta ut SD-card och in i adaptern. Ipad känner av själv och bilderna visas eller kopierad till bildalbumet som man vill. Kostar 279kr på Elgiganten.

 

image

Kan vara intressant för er då som har Iphone/Ipad och leker med digigal systemkameror.

Jag har även tittat på SD-card med wifi men det är för dyrt och segt enl. flera recensioner.