Okategoriserade

C9 = nej

Vissa är för, och andra är emot C9 eller Change 9 som det heter. Det är företaget Forever Living som står bakom den 9 dagars bantningskuren C9. Varje vecka får jag förfrågningar, och att de som säljer har något som skulle verkligen passa MIG. Inget ont om alla som säljer och/eller konsumerar C9 men jag har valt att avstå från quick fix även jag tycker att jag kan behöva tappa några kilo…eller 8-10 kg för att vara exakt plus att jag ammar. Jag var nyfiken och har sett alla före-efter bilder men jag tror inte på någon mirakelkur. Jag har inte heller skrivit något yeay eller neay om C9 eller Forever Living innan men har alltid tyckt att det inte kan vara sååå bra även jag gillar att dricka aloe vera och använda produkter som innehåller aloe vera.

Nu har Expressen avslöjat ett och annat om Forever Living och C9. Bedöm själv om det är farligt eller ej. Se Expressens journalisten Anna Bäsén som höll på att få leverskador av C9.

Forever Livings bantningskur C9.

http://www.expressen.se/tv/nyheter/dold-kamera-avslojar-de-tranas-att-kringga-lagen//

One thought on “C9 = nej

  1. Jag har gjort C9, är återförsäljare och har bara nöjda kunder som också gjort C9. Aloe vera har använts i tusentals år, den är verksam på all hud (utsida samt insida) och toppen för tarmarna där kroppens immunförsvar sitter. C9 är ingen diet, bantning eller quickfix. Den är en kickstart till ett mer hälsosamt tänk och livsstil. Produkten säljer i tusentals bara i Sverige.
    Angående Expressen: Man kan inte göra en koll på endast 1 person. Självklart reagerar levern oavsett vad man äter/dricker. C9 är redan kontrollerad annars skulle den inte få säljas i Sverige. Doktorn är flitigt anlitad av tex Coca-Cola och förespråkar socker. Hur seriöst är detta?Anna Bäsén är bara ute efter publicitet. Det var förresten hon som sa till svenska folket att de skulle vaccinera sig mot svininfluensan vilket resulterade i hundratals barn som idag lider av narkoplepsi…ska man lyssna på henne? Vaccinet var inte färdigtestat… Jag är inte arg, utan bara besviken på att folk litar mer på skvaller-Expressen än folk i sin närhet.
    Forever Livings svenska kontor blev nerringt av media efter artikeln, men varför har ingen mer skrivit om C9? Därför att det inte är fel på produkten. Hör gärna av dig till mig om du vill göra C9, den är faktiskt så himla bra, och jag har druckit Aloe vera sen ett år tillbaka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge