Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Byta förskola – Nej!

Lästid: 1 min

Idag efter att jag lämnade Tilda besökte jag Förskoleadministrationen och lämnade in svaret.

Vi hade flrst bestämt med att tack JA men under helgen ändade vi det till NEJ. Tilda har för 3 veckor sedan landat vill sÄga. Det tog 1,5 mån för henne att vänja sig med att gå till förskolan utan att bli ledsen när jag säger hejdå. Det finns just nu ingen anledning till att byta nu även det skulle inte ske förrän 7 jan 2015 om vi hade tackat ja till platsen. Det är visserligen lite närmare till den nya och just nu har de upp till 3 års ålder och bara småbarnsgrupper. Pratade med förskoleadministratören som sade att barnen växer ju med gruppen, så de kommer inte alltid ha småbarnsgrupper utan det blir ju blandade grupper å åldrar. Kan kännas lite snopet då vi tackade nej för vi trodde att Tilda måste byta förskola igen när hon har fyllt 3 år. Vi kör nu så tills vi har flyttat igen och hon står vi kvar i kön för nr.1. Eller så skicka vi in en ny ansökan.

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge