Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bye Kuala Lumpur

Lästid: 1 min

Vi var ju i Kuala Lumpur och bodde 3 nätter på Swiss Garden hotel. Det var bra där då vi hade det mesta nära och eftersom vi gillar att gå så det var inte nån problem att vi gick från hotellet till Petronas Twin Towers fram och tillbaka, tror det var 3 km dit.

image

Två hela dagar var vi KUL så en dag åkte vi med Hop on Hopp off och den andra dagen var  Petronas Twin Towers på schemat. Det var tur att vi fick biljetter till för att gå upp på byggnaden. Vi bokade online och man MÅSTE boka typ 1 dag i förväg. Kommer man dit efter kl. 10 och vill ha biljetter för samma, det kan man glömma.

image

image

Tilda gå-tränade med pappa på Petronas Mall 🙂

Kuala Lumpur var nog mindre än Bangkok men den stad var hel ok, but I LOVE BANGKOK!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge