Jag hinner inte blogga… Somnar nuförtiden nnan midnatt å Tilda är verkligen en handfull busunge!

Vi byte hotell i söndags till The Dewa Koh Chang och det var inte så tokigt här heller… för ca 800 SEK/natt får man rätt så stort å lyxigt rum här i Thailand 🙂 Hotellet ligger mellan 2 stränder, Kai Bae och Khlong Prao eller i slutet av Khlong Prao å det är lugnt här och passar familjer som vill ha det lugnt. Här bodde vi 4 nätter.

image

 Happy hour på The Dewa, 2 drinkar för 300 baht.

image

imageimage

Bilder på The Dewa (från Fritidsresor.se som hade bästa bilder efter att jag har letat lite)

För fler bilder sök på The Dewa Koh Chang!

För att komma tillbaka till Bangkok bokade jag 4 platser i en 12 pers minivan som körde oss till Khao San Road för 650 baht/pers inkl. färja. Vi åkte kl. 8.50 och var framme runt kl. 15. Vi hade tur att vi kom med förjan nästan direkt å slapp vänta och hade vi missat den så var det 45 min väntan. Jag ville att vi skulle komma fram innan kl. 18 så det skulle bli bökigt att ta taxi till färjan å väntar på färjan å sen buss kl. 14 eller 16 som man inte vet om man får plats. Det enda felet med minivanen var att chaffören körde i typ 140 km/h å lite som han vill

Idag åkte Maria och Jonas tillbaka till Sverige och vi är i Bangkok 2 nätter och hade tvättdag. Imorn flyger vi till Krabi och Railay Beach!