Okategoriserade

Bye 08-land 

Sitter och lyssnar på åskan och regnet som öser ner utanför fönstret. Tur att Prim och jag hann hem. Nu är vi i alla fall hemma i Göteborg efter en super roligt mini-weekend i Stockholm. Jag har lärt känna höggravida Susana lite närmare och minglat med nya och bekanta bloggvänner som jag inte träffar IRL (in real life). 

Måns och Tilda är fortfarande i Halmstad med farmor och farfar efter att allihopa hade varit i Köpenhamn och bodde minsann på Scandic Front. De hade jättekul de också. 

Många resor på sistone och några till kommer. Nu ska jag passa på och SOOOVA! 🙂 Godnatt på er!  

Susana, Emma & jag 

One thought on “Bye 08-land 

  1. Åh vad kul det var att träffa er äntligen i verkligheten. Så himla kul. Och lika underbara och trevliga i verkligheten som på bloggen 😀
    Ha en jättefin dag och hoppas vi ses snart igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge