Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

BVC & vilken vändning! 

Lästid: 1 min

Vi hade redan tid på BVC idag efter hembesöket i torsdags. Maria frågade hur det hade gått och jag berättade ju om amningen. Sedan vägde vi Baby Prim och bam! 

Vikten idag var 2835 gram wow! BVC sjuksköterskan var jätteglad och skrattade med. Amningen gav resultat. Det var inget att vara oroligt över och det är bara fortsätta.

Baby Prim hade gått om sin födelsevikt på en vecka. Jag frågade hur det låg till och Maria sa att man brukar vilja att de lägger på sig inom 2 veckor, att barnet är tillbaka på sin födelsevikt eller väger mer. Detta är fantastisk enl. Maria. 

6/3 kl.02, vikt: 2760 g
8/3 kl.14, vikt: 2580 g
10/3 kl.16, vikt: 2610 g
14/3 kl. 14, vikt: 2835 g

Så jag får fortsätta med fri-amning men jag har som mål att köra varje 3-4 tim om hon sover länge och pumpar ur varannan timme om hon inte är vaken och vill äta då. 

  

Efter BVC passade jag på att promenera med Prim i vagnen för första gången men bara runt lekplatsen och Backaplan. Vi har det ganska varmt och soligt i Göteborg idag. Prim verkade också gilla att ligga i vagnen ute i friska luften för hon somnade direkt men så fort jag gick in på Kappahl för att kolla babykläder men hon tyckte nog det var varmt. Det blev en cool MC-jacka till Tilda! Babykläder får vänta för jag kunde inte välja, som vanligt. 

  
Sedan blev jag sugen på mjukglass och ringde till Måns och Tilda. Det tog ju BARA 45 min för de att komma också. Nu vet han hur jag har det höhö! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge