Vi hade redan tid på BVC idag efter hembesöket i torsdags. Maria frågade hur det hade gått och jag berättade ju om amningen. Sedan vägde vi Baby Prim och bam! 

Vikten idag var 2835 gram wow! BVC sjuksköterskan var jätteglad och skrattade med. Amningen gav resultat. Det var inget att vara oroligt över och det är bara fortsätta.

Baby Prim hade gått om sin födelsevikt på en vecka. Jag frågade hur det låg till och Maria sa att man brukar vilja att de lägger på sig inom 2 veckor, att barnet är tillbaka på sin födelsevikt eller väger mer. Detta är fantastisk enl. Maria. 

6/3 kl.02, vikt: 2760 g
8/3 kl.14, vikt: 2580 g
10/3 kl.16, vikt: 2610 g
14/3 kl. 14, vikt: 2835 g

Så jag får fortsätta med fri-amning men jag har som mål att köra varje 3-4 tim om hon sover länge och pumpar ur varannan timme om hon inte är vaken och vill äta då. 

  

Efter BVC passade jag på att promenera med Prim i vagnen för första gången men bara runt lekplatsen och Backaplan. Vi har det ganska varmt och soligt i Göteborg idag. Prim verkade också gilla att ligga i vagnen ute i friska luften för hon somnade direkt men så fort jag gick in på Kappahl för att kolla babykläder men hon tyckte nog det var varmt. Det blev en cool MC-jacka till Tilda! Babykläder får vänta för jag kunde inte välja, som vanligt. 

  
Sedan blev jag sugen på mjukglass och ringde till Måns och Tilda. Det tog ju BARA 45 min för de att komma också. Nu vet han hur jag har det höhö!