Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

BVC-besök, 7veckor

Lästid: 1 min

Då var det dags för BVC idag för Prim. Vi fick en ny BVC-sköterska då vår gamla sedan 3 år tillbaka byte ort. BVC frågade varje gång om Prim har fått ett namn ännu hehe. Vi har nog det med eftersom vi har inte skickat in papperna så är det inte gjutet i stenen vill säga. Men vi är på gång. 


Prim har gått upp jättefint som ni kan se. Hon är fortfarande förkyld och små hostig men hon är oftast nöjd och glad. Hon ger fin respons då hon ler och pratar tillbaka. Hon är jättefokuserad med ögonen när hon tittar. Och hon har bra lungor när hon väl skriker 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “BVC-besök, 7veckor

  1. Det är extra roligt att följa dina vikt- och längduppdateringar, då vi fick en dotter den 5 mars. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge