Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

BVC-besök: 2v 

Lästid: 1 min

Idag är Prim 2 veckor och 3 dagar. Vi har mätt och vägt henne och har ökat jättebra i vikt…överskott enl. BVC hehe. Bra jobbat mamma haha! 

Prim har spytt lite igår när Månd fick flaskmata och jag tog lite “kvalitetstid” med Tilda efter att vi var hon Emma & Lucas. Tilda ville handla och hämta mina paket. I morse spydde Prim några gånger men så mycket som hon drack under natten så jag blev inte förvånad. BVC var super nöjd och sa att hon får spy så mycket hon vill, bara hon ökar i vikt och det har hon gjort rejält på en vecka! 

Nästa besök blir den 7/4 och då ska vi träffa barnläkaren. 

 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “BVC-besök: 2v 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge