Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

#BuzzAntipasti

Lästid: 1 min

Jag är en Buzzador och jag blev utvald i Zeta-kampan å fick hem produkterna för att testa med vänner. Jag skulle ha denna “buzz-bjudning” på farsdag men det blev inte av. Så igår kväll ställde jag till det stort! Jag bjöd hem gamla skolvänner. Denna buzzkampanjen skulle man vara 6-8 pers. Fick några av hopp så vi blev 5 och 1/2 med Tilda.

Tilda var mycket bättre igår trots att hon hostade jättemycket på natten. Måns kom hem vid lunchtid och skulle jobba hemma och varamed Tilda. Jag fick då tid att fixa och handla som jag hade tänkt mig. Jag hade typ gått runt hemma sedan måndag och vabbat så jag såg fram emot lite fest med goda vänner!

Här är de produkterna jag fick.

image

 

image

Så här nice blev det! Två olika tapenade på crostini, parmesan med lagrad balsamico från vår resa i Toscana å några droppar tryffelolja också från Toscana. Sedan friterade mozzarella bollar med panko, bruschetta med varma körsbärstomater och dill å soltorkade tomatstrimlor. Kromärtskocksröra på baguette, serranoskinka med ärtskott och lite grekiska oliver, heta salami och vitlöksgrissini.


image

Mozzarellabollarna var populära med lite chilisås till. Alla tyckte att kronärtskockskrämen var jättegod och gissade att det påminde om hummus om jag inte sade vad det var.

image Efter antipasti blev det pasta! Här körde jag en spicy SPAGHETTI PAD KRAPAO med räkor, minimajs och färska grönpeppar! Recept kommer 🙂

image

 

Det blev en lyckad buzz-kväll. Vinet flöde och mina vänner rullade hem. Att de inte har lärt sig… Inga tajta brallor på mina matfester! ^_^

image

Avslutade med daim-biskvier nom nom! Recept kommer, påminn mig om jag glömmer 🙂

image

Trevlig helg!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “#BuzzAntipasti

  1. Eftersom det var inte ett tag sen jag smakade din grymma mat blev jag väl lite glömsk, men nu har jag lärt mig…INGA tajta byxor igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge