Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Buzzador: Pierre Robert Sport bh

Lästid: 1 min

Den här månaden ska jag testa och buzza Pierre Robert sport bh i samarbete med Buzzador. Jag fick även ge bort en bh till en träningskompis! Jag beställde allting som vanligt på webbshop och fick paketet i veckan. 

En till mig och en till På smällen – Emma. Jag valde en mörkare rosa men var faktisk inställd på turkos. Jag antar att jag kunde inte motstå saker i rosa 😛

Vill du också upptäcka Pierre Robert Sport bh?

Med denna kampanjkod PIERRE30ROBERT ger dig 30 % i rabatt när du köper från Pierre Roberts sportsortimet i webbshopen (gäller fram till den 30/4-2015).

#pierrerobertbuzz #pierrerobert #dagensoutfit #buzzador

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge