Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Buzzador inbjudan #epson #skrivare

Lästid: 1 min

Yahoo! Det kom en inbjudan förra veckan och fort som attans anmälde jag mig så nu får vi se om jag kommer med. Vi har slängt vår gamla skrivare som hade gjort sitt. Nu när JAG behöver skriva ut ett och annat så mailar jag allting tills Måns jobb. Han glömmer oftast att skriva ut ett å annat t ex rabattkuponger…yeah. Vore supernice att få testa en lättviktare skrivare med wifi! Gör man ett bra testjobb så får man kanske behålla den också 😛

  
  

  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Buzzador inbjudan #epson #skrivare

  1. Ja haha vet inte hur många Smartson kuponger jag har missat att hämta ut. Får jag nu testa Epson så blir M säkert glad å andra sidan tycker han att vi har sååå mycket grejer sedan jag börjat blogg 😛 hehe. Vi håller tummarna! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge