Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Butiksevent, fika, vaccination & Universeum

Lästid: 2 min

Fri-yeay! Vilken fredag! Vi avslutar det med en härlig vit entrecote och testar ett nytt vin jag köpte förra månad från Winefinder. Vi har haft en fullspäckad dag jag och barnen! 

Butiksevent med Najell
Jag och barnen var uppe tidig idag för att vi skulle hinna till ett frukostevent på Babyproffsen i stan. Det var företaget Najell och Jennifer (Fru Reinhold) som bjöd in några utvalda bloggare för att kika in deras nya innovativa bärsele Omni! 

Foto: Tessochlex, redigerad av mig

Det bjöd på frukost och utlottning av  Najells två bärselar, SleepCarrier och Omni!

Foto: Tessochlex
På Smällen-Emma testade bära Isadora på ryggen med OMNI (foto: Tessochlex)
Foto: Tessochlex

Och gissa vem vann på den första lottdragningen?! Lucky number 17 liksom! 🙂


Jag vann Najells prisbelönta SleepCarrier och jag blev superglad!!! MEN jag bad om att få byta till deras senaste lika snygga och innovativa OMNI bärselen eftersom det är mer aktuellt nu och Prim är inget spädbarn. Vi behöver en riktig bärsele och OMNI kommer göra mycket mer nytta. Jag har alltid velat ha en SleepCarrier när vi väntade Prim. Jag tror inte att vi kommer ha fler barn så därför skulle det bara gynna någon annan. 

Lucas & Tilda
Det var härligt att träffa några bekanta ansikten igen även vi hann inte prata så mycket då vi hade fullt upp med våra små som var med. Jag hälsade knappast på vissa och jag brukar inte visa ohyfs! Göteborgsmamman och Tessochlex, På Smällen-Emma med barnen var också med såklart. 
Fika med barnen

Efter eventet gick vi till Condecco och åt soppbuffén. Johanna hade jobbat klart och kom och hängde med mig och Emma plus fyra barn haha! Fika med många barn kunde bli värre men det gick bra trots Lucas och Tilda högljudda rop och skratt. 


TBE vaccination!

Efter nästan 3 timmars lunch/fika gick vi till Minutkliniken och vaccinerade oss mot TBE! Tilda var jätteduktig och rörde inte en min när hon fick sprutan. Prim blev ledsen en stund och somnade. 


Universeum!

Tilda ville så gärna gå till Universeum och klättra så vi åkte dit och barnen fick runt 1 timme att leka av sig. 


Och så kom vi hem till detta 🙂 Härliga entrecote från saluhallen, hemma gjorda potatisgratäng efter Myllimäkis recept och lite rödvin som jag köpte från Winefinder. 


Hoppas att du får en fin helg!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge