Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Buse på förskolan

Lästid: 1 min

Idag när vi kom till Tildas förskolan så berättade en av fröknarna hur busig Tilda var igår. Hon hade stått i en djup vattenpöl med sand och lera, tillsammans med bästa killkompisen T och hoppade…de hoppade och hoppade så att det skvätte överallt och Tilda hade ansiktet fullt med sand och lera. När de blev tillsagda så skrattade Tilda ännu mer och skvätte mer. Jag kan verkligen se de två framför mig haha!

Så nu fick jag svar på varför de hade bytt alla kläder på Tilda, det fattades bara en dusch haha. Jag får ladda med extra kläder varje dag till henne, mer än vad jag brukar ha med. 

Hemma är hon också mycket busig och måste vara överallt, om inte på köksbordet så är det där framför tvn osv.   

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge