Så enkelt och gott! Wokad marinerade entrecote, gurka, snabb kimchi och ångkokta bao. Måns gjorde det mesta förutom kimchi som jag fick göra.
Välkommen!

Hej!
Siranee heter jag och är känd som “Thaimorsan” i cyberspace. Thaimorsan.se är mitt lilla kryp in och uppdateras i utseendet och innehåll när det klia i mina fingrar.
Jag blev nominerad till Sverige bästa nischad matblogg 2020 i en tävling hos Kitchentime. Lite kul ja och det är tackvare mina läsare och följare!
Häng gärna här och tveka inte att höra av dig om du undrar något. /S
Sugen på något gott idag?
- Pad see-ew med arrowrotnudlar, tofu, skogsöronsvamp och grönsaker
- Köttgryta i rödvin med rotfrukter och shitake
- Gnocchi med Parmaskinka, ricotta och bryntsmör
- Duck noodles / nudlar med ankbröst
- Choochee plaa – fisk m rödcurry och kokosris
- Poké Bowl @hemma
- Friterade bullar (Kaew ta-bo / แก้วตาโบ๋)
- Blåbärsplättar (lchf/keto)
- Nua pad namman-hoy (wokad biff med ostronsås)
När du orkar o hinner får du gärna dela era kimchi o bulgogi-recept. 🙂