Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Brunch på Cupcake Time by Heidi

Lästid: 1 min

I söndag skulle vi lämna pottstolen från BabyBjörn som jag vann på Deers Bloggmiddag till Tildas lilla kusin Philip. Han är nu 10 månader så det passar ju perfekt även han kanske inte få ha sin potta i tv-rummet som Tilda haha.

Vi bestämde då att träffas på Cupcake time by Heidi i Linné för lite brunch eftersom de är en av våra samarbetspartner för vårt bloggevent 🙂 PåSmällen Emma, Jair och söta Lucas var också med. Det blev en liten söndagsutflykt och jag älskar att prova bruncher! På de flesta bruncher jag har varit på var hotell- eller restaurangs brunchbufféer och det var alltid mycket folk, nästan att man får slåss för de bästa godbitarna. Det är skönt med ett intimt och mysigt kafé också.

Dekorationer vid skyltfönstret. Petit shabby chic!

IMG_0753

 

Emma hittade lite…cupcakes! ^_^

IMG_0756

 

Visst är de läckra!

IMG_0757

 

Heidi har varit med i flera tidningar…

IMG_0758

 

Söta möbler inomhus men när solen skiner så går det också bra att sitta ute…

IMG_0759

 

Här kan man även köpa bakprodukter för din capcakes, ekologiskt kaffe och väldoftande te

IMG_0754

 

Lätt brunch eller stor frukost? Det var lagom…

IMG_0771

 

Å så mini-cupcakes som avslutning, älskar choklad-dumle blev min favorit.

IMG_0782

 

Cupcake Time är ett cupcakebageri med kafé, catering, kurser och events. Man kan även gå en dekorationskurs, beställa tårtor eller take away cupcake. Kaféet finns på Lilla Risåsgatan 25 i Linné, Göteborg. Besök gärna hemsidan för att läsa mer om cupcake och blir inspirerad.

Tyvärr fick vi inte träffa Heidi men fler tillfälle kommer hoppas jag 🙂

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Brunch på Cupcake Time by Heidi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge