Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bröllop!

Lästid: 2 min

Det är alltid kul med fester, även det kräver resor och övernattningar. Så idag ska vi på bröllop i Vänerborg! Det tar runt 1tim med bil enl. Måns.

Temat är extra kul då det heter “The Absolut Wedding”. Paret skickade ett personligt “Save the date”-kylskåpsmagnet, vykort och inbjudan i form av flaskpost med Absolut Vodka plus meddelandet.

Paret har samlat på oöppnade Absolut Vodka som de har köpt på sina resor och allt ska veck efter 20 år samlandet på varsitt håll typ. Tror det är nåt på 50 liters plus annat också.

Jag kan säga när det kommer till alkohol och fester så dricker Måns mycket mindre nu och jag har också minskat rejält till max 4 glas på en festkväll. Då vi har med barn och sover borta så är det inte läge att vara “shit face” och det är bara jobbigt att vara bakis.


Förra veckan kom det en ny bröllopsinbjudan. Det är en tjej som jag har sett sedan hon föddes och jag var 14 år. Sedan har jag varit barnvakt till henne och hennes syskon och de hängde hos mina föräldrar ofta. Nu är hon 23 år och har egna barn å ska gifta sig!

Hittills har jag varit på 9 bröllop och med idag blir det 10 å jag har 2 st kommandeDet har varit mycket roligt att få vara med och se hur alla brudpar har valt platsen, miljön, maten men framför allt att de vill bjuda mig på deras livs största fest.

Jag har varit på väldig olika bröllop. Vissa vill ha vigsel i en pampig kyrka och fest på ett slott, andra på en mindre kyrka i hemorten och fest i en hyrd lada eller lokal där man har lagat maten Å bakat tårtan själva. Ett par körde borgligt vigsel plus fest i Bornholms slottsruiner på Öland med catering som var jättevackert. Bröllop utomlands var också kul när det var på en strand i Thailand där alla som ville delta fick flyga dit själva men paret föräldrar stod för boendet å bokade upp hela resorten för alla som kom. Den ekonomiska biten för allting är väl den största boven…Å brudklänningen som många brudar tycker är mer eller mindre viktig.

Att gifta sig är något fint mellan två personer. Sedan är det bara trevligt för alla andra att få vara med och firar deras dag.

Då undrar ni säkert…NÄR eller OM Måns & jag kommer gifta oss?

Den som hänger med i bloggen…får se 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge