Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Britax BABY-SAFE-I-SIZE (sponsrad video)

Lästid: 1 min

Om ni inte visste så heter Brio numera Britax. I oktober kommer BABY-SAFE i-SIZE är Britax första babyskydd som är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size). Den är utformat för att skydda barnet direkt från födseln upp till 15 månaders ålder eller när barnet är 83 cm. Babyskyddet har fempunkt sele och det finns en insats för nyfödda som erbjuder extra stöd och ska ge utökat skydd vid en krock. Insatsen kan man ta bort och höjden på huvudstödet kan justeras i takt med att barnet växer.

Jag anser att man ska byta babyskydd när barnet har blivit för lång och babyskyddet täcker inte hela barnets huvud! Vi har en Brio Primo som heter nu Britax Primo. Som de flesta babyskydd så är det för barn upp till 9 månader vilket är ganska kort tid. Prim är nu 7,5 månader och det är ju snart dags att byta! Prim sitter bra i sitt babyskydd tror jag men hon sitter typ rätt upp och ändå som ihopsjunken rissäck. Det är svårt att veta vilket sittläge som är bäst i bilen. På Britax står det “innan barnets muskler hunnits utvecklats tillräckligt är en planare sittställning oftast bekvämast, medan ett mer upprätt läge ger större säkerhet vid en eventuell krock”.

På deras nya BABY-SAFE i-SIZE ska det vara en enkel lösning. De har en patenterade lutningteknologi där babyskyddet erbjuder babyn ett planare sittläge utan att kompromissa med säkerheten , och när man justerar huvudstödet justeras även barnets position. 

Är du gravid och är på jakt efter ett babyskydd så kikar in den här BABY-SAFE i-SIZE. Ordnar med basen i bilen och CLICK & GO®-adaptorer till barnvagnen så får enklare vardag vid resor med barn. 

/Sponsrat inlägg i samarbete med Britax

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge