Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Briska pressrelease-event på Styrsö

Lästid: 2 min

Nu bild-bombar jag er igen! Massor med bilder. Om ni tycker att det är jobbigt med kollage så säg till, säg i så fall hur jag ska förbättra mig! 🙂 Jag fick ju vara fotograf på eventet och gick lös med PåSmällen Emmas Sony systemkamera å knäppte på allt jag tyckte vad skoj. Det blev ca 150 bilder men många var också dubbletter eller i olika ljus, vinklar å perspektiv. Jag är rätt nöjd med bilderna måste jag säga även det var en kamera jag inte har lärt mig 🙂 Så här har ni lite mer bilder från gårdagens superlyxig event som jag var på tillsammans med 25 andra som var antingen bloggare eller jobbar med PR.

Thaimorsan aka Fotografen aka Barnvakten 🙂

 

Det var en salig mix av olika personligheter, många var från Stockholm men också Göteborg. Så förutom jag och PåSmällen så var det HannaPaulina som är även instruktör på Nordic Wellness i Göteborg och Smakfyllt – John Magnér mat- och dryckbloggaren på Plaza Magazine plus 25 andra som var bloggare, modell, modePR osv. Å så andra lyckliga medföljare som var +1 spm Måns då 🙂

BILDER FRÅN BRISKA PRESSRELEASE-EVENT

 

Efter att vi blev hämtade med taxin hemifrån till Saltholmen så väntade en båt ut till Styrsö. Redan här på båten fick vi en första titt på de 2 nya smaker som Briska ska lansera inomkort – Fläder och Blåbär-hallon!

 

image
Briska Cider med smak av Blåbär/Hallon med mycket is! Vi var de första som fick smaka!

 

image
Utsikt från CalleKocks hus. På Styrsö finns det inga bilvägar å därför inga bilar! Här kör alla runt i golfbilar!

 

image
Jair och Måns = Bromance!

 

image
Välkomstdrink nr2: “Briska – Hugo” med 50/50 Briska Fläder och cava!

 

image
En utomhus myshörna… CalleKocks sommarhus änänds även för olika event som t ex matstudio. Detta event var också lite annorlunda jmfm vad CalleKock själv brukar ha. Mycket kul!

 

image
Vilket sommarhus!

 

image
“Briska – Rabarb” på Briska Fläder, citronjuice, rabarbersaft och lönnsirap. Mycket god innan fisksoppan!

image

image
Snackar om att bli bortskämd högsta nivå med god mat och drinkar

 

image
“Briska – Skogmys” med citronjuice, sockerlag, Briska Blåbär-Hallon, Moscati di Asti och färska bär.

 

image
“Briska – Sommaräng” med färska jordgubbar, citronjuice och Briska Fläder!

 

Bilder tagna med GoPro!

image

Jesper älskar sin selfie-stick och GoPro Hero3+

image   Jesper Åström är killen bakom det hela, han är en “get shit done”- kille, å ingenting är omöjlig för honom å alltid så positiv. Han arbetar med digital marknadsföring och har många roliga projekt på g t ex med Starclub.   image CalleKock – Carl Almgren, en av Sveriges bästa kockar! Carl har jobbat med mat i snart 20 år inom restaurangvärlden. Carl har jobbat på ett 15 tal olika restauranger i Göteborg, varit köksmästare ialperna och kock på en båt i Medelhavet. Han är även utbildad yrkesofficer inom marinen med fokus på mat och utveckling av det militära köket. Carl har fått möjlighet genom Militära Kocklandslaget att laga mat åt Presidenter iChile och Colombia, vår Svenska Kung, FN soldater i Liberia med flera. Tack Jesper Åström, Starclub, Briska, Spendrups och CalleKock!   *Glömde visst att visa GoodieBag! Ett event utan Googiebag går ju inte! Direkt när vi kom på båten så fick vi varsin bag med en stor och skön handduk från Lord Nelson, dagens meny och drinkrecept på de drinkar som vi fick smaka och Bamyl Koffein…mot baksmällan antar jag haha! image

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Briska pressrelease-event på Styrsö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge