Nu bild-bombar jag er igen! Massor med bilder. Om ni tycker att det är jobbigt med kollage så säg till, säg i så fall hur jag ska förbättra mig! 🙂 Jag fick ju vara fotograf på eventet och gick lös med PåSmällen Emmas Sony systemkamera å knäppte på allt jag tyckte vad skoj. Det blev ca 150 bilder men många var också dubbletter eller i olika ljus, vinklar å perspektiv. Jag är rätt nöjd med bilderna måste jag säga även det var en kamera jag inte har lärt mig 🙂 Så här har ni lite mer bilder från gårdagens superlyxig event som jag var på tillsammans med 25 andra som var antingen bloggare eller jobbar med PR.
Det var en salig mix av olika personligheter, många var från Stockholm men också Göteborg. Så förutom jag och PåSmällen så var det HannaPaulina som är även instruktör på Nordic Wellness i Göteborg och Smakfyllt – John Magnér mat- och dryckbloggaren på Plaza Magazine plus 25 andra som var bloggare, modell, modePR osv. Å så andra lyckliga medföljare som var +1 spm Måns då 🙂
BILDER FRÅN BRISKA PRESSRELEASE-EVENT

Efter att vi blev hämtade med taxin hemifrån till Saltholmen så väntade en båt ut till Styrsö. Redan här på båten fick vi en första titt på de 2 nya smaker som Briska ska lansera inomkort – Fläder och Blåbär-hallon!

Utsikt från CalleKocks hus. På Styrsö finns det inga bilvägar å därför inga bilar! Här kör alla runt i golfbilar!

En utomhus myshörna… CalleKocks sommarhus änänds även för olika event som t ex matstudio. Detta event var också lite annorlunda jmfm vad CalleKock själv brukar ha. Mycket kul!

“Briska – Rabarb” på Briska Fläder, citronjuice, rabarbersaft och lönnsirap. Mycket god innan fisksoppan!

“Briska – Skogmys” med citronjuice, sockerlag, Briska Blåbär-Hallon, Moscati di Asti och färska bär.
Bilder tagna med GoPro!
Jesper älskar sin selfie-stick och GoPro Hero3+
Jesper Åström är killen bakom det hela, han är en “get shit done”- kille, å ingenting är omöjlig för honom å alltid så positiv. Han arbetar med digital marknadsföring och har många roliga projekt på g t ex med Starclub.
CalleKock – Carl Almgren, en av Sveriges bästa kockar! Carl har jobbat med mat i snart 20 år inom restaurangvärlden. Carl har jobbat på ett 15 tal olika restauranger i Göteborg, varit köksmästare ialperna och kock på en båt i Medelhavet. Han är även utbildad yrkesofficer inom marinen med fokus på mat och utveckling av det militära köket. Carl har fått möjlighet genom Militära Kocklandslaget att laga mat åt Presidenter iChile och Colombia, vår Svenska Kung, FN soldater i Liberia med flera. Tack Jesper Åström, Starclub, Briska, Spendrups och CalleKock! *Glömde visst att visa GoodieBag! Ett event utan Googiebag går ju inte! Direkt när vi kom på båten så fick vi varsin bag med en stor och skön handduk från Lord Nelson, dagens meny och drinkrecept på de drinkar som vi fick smaka och Bamyl Koffein…mot baksmällan antar jag haha!
Kul 😀