Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Brf & kallelse

Lästid: 1 min

Förra veckan skrev jag ju ett inlägg och undrade när vi ska få flytta till vårt nybyggda lägenhet för Derome har framflyttat det flera gånger nu. I kontraktet stod oktorber 2015 men när vi bestämde för att köpa så var det september…och sedan mailade jag och undrade om när igen så blev svaret november…ingen förklaring heller. 

Idag om det i alla fall en kallelse till föreningsstämman och informationsträff. Jag har aldrig varit på något sådan och jag vet inte…jag kan tänka mig delta i styrelsen om de bildar en trivsel-/festkommitté. 

Sist jag var med i något sådan var det i Humanistkåren där jag blev invald. Det var inte kul, det var inget för mig det här med politik. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge