Fullspäckade dagar vi har haft här sedan vi kom hem från Halmstad i onsdag. Igår torsdag var vi hela dan ute på Brännö och idag på Liseberg (tredje gången den här sommaren hehe). 


Till Brännö körde vi till Saltholmen och det tig 20 min med bil från oss och sedan båten ytterliga 30-40 min tror jag men det var bara 3 hållplatser så det var inte superlångt bort. Vi träffade Måns syster med familj på ön då de åkte dit från Halmstad före oss och skulle spendera lite tid i Västkusten och Göteborgs skärgård. Det var jättelugnt på Brännö… tills regnet öste ner och det var inte nådigt för vi var ute men under tak och ändå blev vi blöta. Det regnade så aggressivt och båda barnen blev jätterädda och storgrät! 

Räktacos och Brännö Ale 🙂

Liseberg

Idag har vi hängt med Måns systers familj plus farmor och farfar på Liseberg! Jättekul att farmor och farfar kom med och Tilda ville gärna åka karusell med dem. Vi har varit på Liseberg tre gånger nu den här sommaren men aldrig gått upp till berget där de har Barnens Paradis med gratis karusellåkning! Tilda åkte FYRA gånger! Nu är vi föräldrar riktig trötta och båda barnen somnade för ett tag sedan. Tilda hade så mycket energi och ville inte åka hem och vi stannade på lekplatsen vid oss och lekte. Sedan tyckte hon att vi kunde STÄDA hennes rum tillsammans! ? 

Prim har varit nöjd hela dan förutom när hon inte ville ligga kvar i vagnen och var jättearg men så fort jag tog upp henne så var hon som en hök och tittade runt höger och vänster. Hon hade kul hon också 🙂