loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Brände soffan

Fan fan faaaaan! Ursäkta att jag svär! Nyss brände jag vår typsoffa. Tilda hade spytt för första gången på soffan efter massa välling å jag tror hon tryckte in flaskan för lång in när hon höll i den själv å fick kväljningar.

Försökte torka upp så gott det gick och blåtorkade med hårfön. Försökte hålla Tilda borta från hårfönen och jag tappade så klart hårfönen på den blöta fläcken. Det blev direkt ett hål. Fan!

image

image

Måste anmäla detta till Trygg Hansa där vi har vår hemförsäkring. Har aldrig nånsin anmält skada på något och ändå har vi köpt på alla tillägg mm. Självrisk är oftast 1500kr det vet vi ju. Kvittot finns nånstans, måste bara komma ihåg var.

Tror ni vi kan få en ny soffa eller byta ut just dynan? Brännmärket var tillräckligt stor och det var inte bara tyget blev krispigt. Man ser att det har gått genom i stoppningen. Lägger en filt över nu så Tilda inte pilla i hålet.

Soffan var köpt från Mio och vi fick hem den maj 2013. Skit också!

image

Bild från 22 maj samma dag som vi fick hem soffan, Tilda var 2,5 mån. Sååå liten!

image

Uppdatering 13:15 -Skadeanmälan är inskickad

5 kommentarer om “Brände soffan

  1. Fy vad trist! Hoppas det går på hemförsäkringen. Jag gissar på att ni får lämna in dynan och får tyget utbytt.

    1. Tyget var extra känsligt när den var fuktig tror jag… Men fan va tunn den var! Aldrig mer köpa från Mio. Den gamla soffan frå Chilli var mer tålig och man kunde vända på dynan å inga noppor på 7 år! Den blev nopprig efter 1 mån! Å nu detta.

  2. Hej, gammal inlägg men jag vill veta om du har fått ersättning för din brända soffa? Jag har råkat för samma sak 🙁
    Tacksam för svar

    1. Hej Sonja! Nej självrisken skulle kosta 1500kr och ny fodral skulle kosta 1000kr så vi har fortfarande ett hål på soffan. Vi åkte dock till Mio och frågade om att få köpa en tygbit som vi fick gratis men det var ingen att sy på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge