Ibland känns det som att allting som gäller barnens uppfostran som jag försöker bygger upp kollapsar så fort pappa är hemma. Han var ju borta hela helgen och saknade oss men så fort pappa kom hem…ja det tog mindre än 30 min innan Tilda började bråka med pappa. 

Jag hade det ganska chill med barnen och det var minimalt trots från Tildas sida. Det gick hur bra och lätt som helst att prata vett med Tilda utan gråtattacker och protest när vi var själva. Vi kunde gå till lekparker tre dagar i rad. Tilda gick själv utan sin vagn och vi fikade utan tjat om att köpa glass eller godis. Morfar köpte massor med glassar men de glömde hon också bort, likaså med lördagsgodiset. 

Det är i alla fall så energidränerande och allting är som en kamp eller maktkamp och det slutar oftast med att Tilda vill bara ha hjälp av mig. Trotsen kommer och går. När Tilda är glad och snäll så är hon jättegullig, pratglad och hittar på sånger. Vi vill försöka hitta på roliga saker att göra tillsammans men så som hon bråkar så kommer vi ibland ingen stans och blir jättesura på varandra. 


I måndag var vi på Andys lekland och jag tog 1 tim shopping, köpte mig ett par superstretch svarta jeans på HM och en blus som jag ska kanske ha på fredag på bröllopsfesten. Min lilla egentid ja. Jag fick andas ut lite men Prim var med mig medan far och dotter var på lekland. 


Igår kom vi inte iväg förrän kl.15. Vi skulle på middag hos min vän Linda på Reimersholmen. Vi ställde bilen hos henne och tog en promenad på 40 min längst med södra Mälarstrand (tror det heter så) mot Slussen. Vi gick en kortis i Skrapan och sedan tog vi bussen tillbaka. 

Det här med att försöka komma ut och göra nåt eller vara i tid när man har barn…jobbigt! Plus att det är alltid bråk.