Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bråk utanför sovrumsfönstret

Lästid: 1 min

Asså, pojkar, killar eller män?! Jag ligger och lyssnade på ett bråk som var över för 30 min sedan. Det var 2 män som tjafade. Det var som att de kom flygande ut genom porten och det lät som nån höll i nån eller trycktes mot väggen/porten att det gnistrade. Den ena sa upprepande gånger “du slog mig! Jag ringer Polisen!” Å den andra svarade “gjorde det ont? Jag rörde inte ens”. Annars fattade jag inte vad det handlade om men den ena ville väl slänga ut den andra. Det är min thai-grannpar övanför oss som har fest tror jag, jag hörde de stampade i alla fall, å musiken i trapphuset när nån öppnade dörren. Kanske de nyinflyttade bredvid thaiparet. Jag släckte alla lampor och kikade ut i mörkret genom neddragna rullgardiner. Värsta spionen haha. Den enda var en ung svensk å den andra såg inte jag.

Jag tänkte mer att, om de hade hållit på länge till och tjafat så skulle jag sticka ut mitt ospacklat nylle och skrika åt de att tagga ner på adrenalinet och gå bråka annanstans å inte under mitt sovrumsfönster när mitt barn sover. *morr*

Hade det varit i Thailand så skulle jag nog har gjort som min mor när hon berättade att hon sköt sin farbror i benet när han var full å vrålade när jag och brorsan var små å sov.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge