Asså, pojkar, killar eller män?! Jag ligger och lyssnade på ett bråk som var över för 30 min sedan. Det var 2 män som tjafade. Det var som att de kom flygande ut genom porten och det lät som nån höll i nån eller trycktes mot väggen/porten att det gnistrade. Den ena sa upprepande gånger “du slog mig! Jag ringer Polisen!” Å den andra svarade “gjorde det ont? Jag rörde inte ens”. Annars fattade jag inte vad det handlade om men den ena ville väl slänga ut den andra. Det är min thai-grannpar övanför oss som har fest tror jag, jag hörde de stampade i alla fall, å musiken i trapphuset när nån öppnade dörren. Kanske de nyinflyttade bredvid thaiparet. Jag släckte alla lampor och kikade ut i mörkret genom neddragna rullgardiner. Värsta spionen haha. Den enda var en ung svensk å den andra såg inte jag.

Jag tänkte mer att, om de hade hållit på länge till och tjafat så skulle jag sticka ut mitt ospacklat nylle och skrika åt de att tagga ner på adrenalinet och gå bråka annanstans å inte under mitt sovrumsfönster när mitt barn sover. *morr*

Hade det varit i Thailand så skulle jag nog har gjort som min mor när hon berättade att hon sköt sin farbror i benet när han var full å vrålade när jag och brorsan var små å sov.