Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bra mat för håret!

Lästid: 1 min

Jag blir deprimerad varje gång jag tvättar håret. Jag tappar en handfull hår i duschen och lika mycket när jag borstar håret. Det går ju inte att göra något åt problemet eftersom det är hår som jag borde tappa under graviditeten… och nu har jag tappat en jädla massa hår i snart två månader! Det känns riktig tunt och det ser tunt på hjässan. Det är säkert bara jag som tänker på det. Saxen lockar dagligen! 

Men för att ta hand om håret och får de att växa fin igen så måste man ju äta bra mat som innehåller protein, fett, järn, vitamin A och C, B5 och B7, zink… ja egentligen ät BRA MAT och ät allsidig. 

Bästa hår-boosten var min Sashimisallad på Fröyalax som vi åt förra torsdag och det var med avokado, gurka, min picklade rödlök, sesamfrö och svärmors koriander från hennes kryddland! Fullspäckad med Omega-3, protein, järn bl.a. 

Och idag till lunch åt vi sushi take away från Halmstads kanske bästa sushi Umai Sushi. 

Jag hade Kockens val och Tilda också men hon ville bara ha svarta rullar(!) och Sushi Umai gör lite mer av gourmet sushi så inga vanliga sushi som hon ville ha. Jag fick halva hennes sushi och Tilda gillade misosoppan och åt upp mig också! 

Till middag ikväll blir S.O.S och blåmusslor till mig. Nån dag MÅSTE vi äta ostron också. Jag är en sucker för seafood 🙂

Hoppas att mitt hår växer tillbaka fort!!! 

 


Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge