Nu har både jag och Tilda varit på Bounce i Hovås. Förra månaden var jag med på Bounce Fits som LM Event anordnade och i söndags var vi på Bounce Kids där barnen mellan 3-5 år fick studsa loss i en hela timme. En timme låter lite men tror mig, det räckte gott och väl för en vuxen om man går på Bounce Fits. Barnen däremot kunde hoppa och studsa runt säkert lite till.

Bounce Fit ger grymt träningsvärk!

Så jäkla bra träningspass där vi fick testa på BounceFit. Två grymma instruktörer Lukas & Katharina svettades med oss. Linda från LM Event var med och lika så Annika Sjöö hängde också, hon som var programledaren för Du blir vad du äter… 

Här är bilderna från uppvärmningen när vi testade olika banor och lärde oss teknik innan själva passet. Jag kan berätta att 10 min på studsmattan framkallade redan svett och jag droppade svett bokstavligen. Det kändes som en timmes zumbapass var inte i närheten och jag har aldrig svettas så här mycket på 10 min! Therese var fotograf men studsade själv också. Det var jobbigt med BounceFit och jag hade träningsvärk i tre dagar! 

Minibounce

Det var några avhopp för detta event så eftersom vi hade inte bokat upp för något så blev det att Tilda och jag hängde på Bounce Kids. Tilda har varit på Bounce en gång men det var bara hon och pappa som studsade. Jag var med Penny och tittade på då man måste vara minst 3 år för att få hoppa runt. Vi var då på en vardag. Nu var det en söndag och det verkar som att söndagar är poppis för det var banne mig barn överallt som släpptes lös… nej loss.

Barnen och mammorna samlades inför fotograferingen…dock utan oss då vi kom typ 5 min försent men det gick ändå inte att få Tilda med på bild om hon inte vill. Sedan blev hon blyg inför mycket folk i en grupp som ska göra nåt så det tog ett tag innan hon vågade komma igång. Sedan verkade hon äldre än andra så hon ville inte riktig studsa runt med småbarnen. 

Barnen fick prova på Dodgeball, Big bag där de skulle hoppa men ingen hoppade riktig för det var 1,5 – 2 meter så barnledaren tog emot alla barnen. En timme gick fort och fika med Festis och bulle för att fylla på energin. 

På Bounce kan man också ha kalas och det tycker jag är ett bra ställe att få barnen att springa av sig och även lära sig studsa och hoppa istället för att vara på ett busland. 

Bilder: Therese (@lexochlogan), Tanja (@storstadsmamman)

Tack LM Event!